CFR Cluj învinge FC Voluntari cu scorul de 4-1 și obține a 3-a victorie consecutivă

CFR Cluj a reușit să obțină o victorie hotărâtoare în meciul împotriva echipei FC Voluntari cu un scor final de 4-1. Meciul a avut o evoluție interesantă, iar ardelenii și-au demonstrat forța în fața ilfovenilor.


CFR Cluj a deschis scorul în prima repriză, cu un gol marcat de către George Țucudean în minutul 31. Ilfovenii au avut șanse de a egala în debutul părții secunde, dar nu au reușit să finalizeze cu succes. CFR a extins avantajul în minutul 58, când Muhar a marcat din nou, cu un șut precis de la aproximativ 10 metri de poarta adversă.

Sursa Imagine: Digi Sport


Echipa clujeană a gestionat cu pricepere finalul de meci, menținând controlul asupra jocului și fără a se închide defensiv. Scorul final a fost stabilit de Luka Juricic, care a marcat în minutul 90+2 din pasa lui Betancor.


Cu această victorie, CFR Cluj a obținut al treilea succes consecutiv în Superligă, reușind să marcheze 11 goluri în aceste partide și având un total de 17 goluri în sezonul actual, clasându-se pe locul doi ca cel mai bun atac din campionat, după Rapid (cu 18 goluri).


După acest rezultat, echipa lui Mandorlini a acumulat 16 puncte și a urcat cel puțin temporar pe prima poziție a clasamentului. Ardelenii își pot menține această poziție în timpul pauzei competiționale dedicate echipei naționale, cu condiția ca FCSB și Universitatea Craiova să încheie la egalitate în derby-ul etapei a 8-a. În caz contrar, CFR ar rămâne la egalitate de puncte cu FCSB, dar cu un golaveraj mai bun.


Pe de altă parte, FC Voluntari a înregistrat a patra partidă consecutivă fără victorie și se află pe locul 6 în clasament. În următoarea rundă, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Sepsi Sf.Gheorghe, în timp ce FC Voluntari va întâlni FC Hermannstadt într-o deplasare dificilă.


Sursa: "eurosport.ro"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche