Conferința de presă a lui Biden a fost încheiată brusc de personalul său

Conferința de presă a președintelui Biden s-a încheiat brusc duminică, după ce un membru al echipei sale a părut să anunțe încheierea întrebărilor în timp ce președintele încă vorbea cu reporterii.


Președintele a ținut un discurs în Hanoi, Vietnam, după summitul G20 de la New Delhi, India.


În timp ce președintele răspundea la o întrebare, cineva a fost auzit vorbind peste președinte, spunând „mulțumesc tuturor”, înainte de a încheia conferința de presă.

Sursa imagine: livemint.com


Președintele a spus, de asemenea, mulțumesc înainte de a începe să se îndepărteze de scenă. CNN a raportat duminică că secretara de presă a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a fost cea care a încheiat remarcele președintelui.


Președintele a răspuns la cinci întrebări ale reporterilor și a încheiat, spunând tuturor că se "ducea la culcare".


Cu toate acestea, președintele a părut să rămână și Jeremy Diamond de la CNN l-a întrebat dacă este "mai preocupat" de fiul său, Hunter Biden, care ar putea fi inculpat, în timp ce se îndepărta de podium.


El a repetat expresia "cal troian cu față de câine mincinos" pentru a descrie pe cei care nu cred în "încălzirea globală" în timpul remarcilor sale.


"Ei bine, există mulți câini mincinoși cu față de cal troian acolo despre - despre încălzirea globală, dar nu mai este. Dintr-o dată, toți își dau seama că este o problemă. Și nu există nimic ca să vezi lumina", a spus el în timp ce răspundea la o întrebare despre faptul că nu s-a ajuns la niciun acord la Summitul G20 în ceea ce privește combustibilii fosili.


Un oficial al Casei Albe l-a apărat pe președintele Biden, spunând că acesta a "răspuns substanțial la întrebările" mai multor reporteri în timpul conferinței de presă.


"Președintele a răspuns substanțial la întrebările a 7 reporteri. Acesta este un distractor și ar servi bine cititorilor dumneavoastră să se adâncească în răspunsurile sale cu privire la China, relațiile cu țările din Indo-Pacific, drepturile omului și schimbările climatice în schimb", a declarat oficialul.


Sursa: "foxnews.com"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche