Renta Viageră Record pentru Sandra Izbașa din Partea Statului Român: Cel Mai Mare Beneficiu pentru Foștii Sportivi

Sandra Izbașa, fostă campioană olimpică la gimnastică, primește lunar o rentă viageră de la statul român, stabilind un record în ceea ce privește beneficiile acordate foștilor sportivi.


La vârsta de 33 de ani, Sandra Izbașa s-a retras din competiții în 2014 și a ales să continue implicarea în lumea gimnasticii, devenind antrenoare la CSA Steaua. Cu toate acestea, remarca sa din cariera sportivă îi aduce lunar o sumă considerabilă din partea statului român, cea mai mare acordată vreodată unui fost sportiv.



Palmaresul Sandrei Izbașa include două medalii olimpice de aur, una câștigată la sol în 2008 la Beijing și cealaltă la sărituri în 2012 la Londra. Aceasta deține și cinci titluri europene, alături de o medalie de argint la nivel mondial. În recunoașterea performanțelor sale notabile în gimnastică, Sandra Izbașa primește lunar suma de 16.635 de lei sub formă de rentă viageră, conform Agenției Naționale pentru Sport.


Această sumă oferită Sandrei Izbașa reprezintă cel mai înalt nivel de recunoaștere și apreciere pe care statul român îl acordă unui fost sportiv pentru rezultatele excepționale obținute în competițiile internaționale.


Recent, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au unit destinele printr-o ceremonie de căsătorie desfășurată în fața lui Dumnezeu. Această uniune specială a avut loc chiar în ziua în care au sărbătorit trei ani de relație.


"Un moment foarte special şi ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la acestă slujbă minunată şi că suntem căsătoriți în faţa lui Dumnezeu! Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Şi am zis să lăsăm emoţiile la hotel şi să ne simţim extraordinar de bine. Abia aşteptăm să ne bucurăm, să ne distrăm şi să fim plini de energie, bucurându-i pe toți cu ceea ce am pregătit noi timp de un an, destul de intens", a declarat Sandra Izbașa.


Sursa: "PROTV.ro"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche