Dinamo Vrea să Joace Pe Arena Națională - Nemulțumită de Starea Terenului de Pe Arcul de Triumf

Dinamoviștii au anunțat intenția de a juca următoarele meciuri pe Arena Națională, întrucât sunt nemulțumiți de starea gazonului de pe stadionul Arcul de Triumf. În cadrul unei conferințe de presă, administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, a declarat că va depune o cerere pentru ca meciul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă, să se desfășoare pe cel mai mare stadion din țară.


Confruntarea dintre Dinamo și Universitatea Craiova, programată pentru data de vineri, 15 septembrie, ora 21:30, în etapa a opta a Ligii 1, este unul dintre meciurile pentru care Dinamo dorește să obțină dreptul de a le juca pe Arena Națională.


În luna curentă, echipa lui Ovidiu Burcă mai are programate două jocuri pe teren propriu, împotriva Farului Constanța și FC U Craiova, ultimul fiind în Cupa României.



Andrei Nicolescu a declarat: "Sperăm să semnăm astăzi procesul verbal pentru Arena Națională pentru următorul meci. Am depus cereri și pentru celelalte meciuri. Vom lua în considerare și calendarul, dar dorim ca suporterii lui Dinamo să aibă parte de cea mai bună experiență la meci, ceea ce înseamnă Arena Națională."


Această decizie vine după ce antrenorul Ovidiu Burcă s-a plâns de calitatea gazonului de pe stadionul Arcul de Triumf imediat după meciul cu Petrolul (1-1). Deși declarațiile lui Burcă au stârnit nemulțumire în rândul administratorilor stadionului, Dinamo și-a exprimat dorința de a se muta pe Arena Națională, stadionul cel mai mare din România. Burcă a declarat recent: "Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume. Eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut. Eu mi-aș dori să jucăm pe o suprafață decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafață pe care să putem aborda meciurile așa cum ne dorim noi."


Sursa: "sport.ro"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche