GoPro Hero 12 Black permite filmarea continuă pe termen mai lung

GoPro anunță cea mai nouă cameră de acțiune importantă: GoPro Hero 12 Black. Noua cameră vine cu o serie de caracteristici remarcabile, inclusiv suport pentru durate mai lungi de înregistrare continuă, atunci când doriți să surprindeți cât mai mult din aventura dvs. atunci când folosiți bateria GoPro Enduro.


Noile durate sunt posibile datorită unui sistem de gestionare a energiei reproiectat, potrivit GoPro, și cu noul sistem, s-ar putea să observați o îmbunătățire de până la 2x în durate față de modelul anterior Hero 11 Black. (Cu toate acestea, rețineți că ratingul de 2x al GoPro se bazează pe utilizarea bateriei Enduro, care este inclusă cu Hero 12 - dacă utilizați o baterie GoPro standard, veți avea diferite durate.)

Sursa imagine: techradar.com


Dacă doriți să utilizați GoPro pentru a înregistra videoclipuri pentru platforme precum TikTok și YouTube Shorts, Hero 12 Black oferă un nou mod de captură verticală 9:16. Acest lucru, alături de suportul pentru dispozitive audio Bluetooth, cum ar fi AirPods și microfoane, înseamnă că Hero 12 ar putea fi o alegere potrivită pentru creatorii care doresc să facă mai ușor videoclipuri verticale.


Hero 12 Black oferă și câteva caracteristici care ar putea plăcea profesioniștilor. Puteți captura fotografii și videoclipuri HDR la 5,3K (până la 30fps în raportul de aspect 16:9) și 4K (până la 30fps în raportul de aspect 8:7 și 60fps în raportul de aspect 16:9), în timp ce adăugarea codificării GP-Log înseamnă că puteți captura un interval dinamic mai mare. Veți putea, de asemenea, să utilizați sincronizarea timpului pe un "număr nelimitat" de camere Hero 12 Black, astfel încât să puteți edita mai ușor imaginile din mai multe unghiuri și să vă asigurați că sunt potrivite.

Hero 12 Black poate, de asemenea, să înregistreze la un unghi de vedere de 177 de grade în 4K / 60fps, datorită unui nou accesoriu Max Lens Mod 2.0. Lentila mai mare înseamnă, de asemenea, că puteți profita de un unghi de vedere cu 36% mai larg pentru videoclipurile cu ecran lat și un unghi de vedere cu 48% mai înalt pentru videoclipurile verticale - cu toate acestea, va trebui să achiziționați lentila separat dacă doriți să o utilizați.


GoPro Hero 12 Black va costa 399,99 dolari și poate fi comandată în avans începând de miercuri. Max Lens Mod 2.0 va fi, de asemenea, disponibil miercuri și costă 99,99 dolari (sau 79,99 dolari pentru abonații GoPro). Puteți achiziționa camerele în magazine începând cu data de 13 septembrie. GoPro va lansa și o "Ediție pentru Creatori" în valoare de 599,99 dolari, care vine cu o mânere, un atașament "media mod" cu microfon și o lumină LED.

Sursa imagine: techenet.com


Și vestea bună pentru abonații GoPro este că GoPro actualizează și aplicația sa GoPro Quik. Aplicația vă permite acum să editați videoclipurile direct din cloud. Nu mai este necesar să descărcați videoclipurile local pe dispozitivul dvs.


Sursa: "theverge.com"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche