Tragedie în Timișoara: Un Bărbat a Murit Electrocutat în Timp ce Făcea Duș

În data de 18 septembrie a acestui an, în jurul orei 18:51, poliţiştii de la Secţia 4 din Timişoara au primit o sesizare alarmantă cu privire la o posibilă electrocutare survenită pe strada Gării din municipiul Timişoara. Forțele de poliție s-au deplasat în grabă la fața locului, unde au confirmat tragicul incident. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, conform informațiilor furnizate de IPJ Timiș, conform News.ro.


Bărbatul locuia singur într-un apartament din Timișoara și a fost victima unui accident electrocutant în timp ce se afla în baie și făcea un duș, conform concluziilor preliminare ale anchetatorilor.



Cel mai probabil, instalația electrică utilizată pentru încălzirea apei a fost defectă, însă acest aspect urmează să fie stabilit în mod oficial de polițiștii criminaliști, care au demarat o investigație amănunțită a cazului.


În conformitate cu procedurile legale, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt în curs și sunt efectuate de către polițiștii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara, aceștia având misiunea de a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment și de a lua măsurile corespunzătoare în consecință.


Sursa: "stirileprotv.ro"

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche